Kókuszolaj vásárlás Kókuszolaj Kókuszolaj Kókuszolaj

Szív- és érrendszeri megbetegedések kezelése

A legtöbb orvos egyetért abban, hogy a szívbetegség az étrend és az életstílus következménye. Tehát, ha jó ételeket fogyaszt, megelőzheti a szívrohamot..


Szív- és érrendszeri megbetegedések kezelése

A szív és érrendszeri betegségek a népbetegségek között az első helyen áll. Megelőzésére és kezelésére rengeteg diéta és egészségmegőrző táplálék-kiegészító található de a zsírok/olajok mellőzését mindig kiemelik és emiatt használatukat, kerülni szokták.

Miért fontos a zsírok-olajok fogyasztása? Zsírok olajok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. Fontos az egészséges és dinamikus élet megőrzéséhez, mert az energiát és egyes vitaminok felszívódását a zsiradékokban található zsírsavak, teszik lehetővé. A zsírsavak szintézise közben különleges hormonszerű anyagok keletkeznek, amik alapjai az életnek és az egészség megőrzésének. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradttá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá teszi. Hosszútávon ez a megoldás nem javít, hanem ront a beteg életminőségén. Az alábbiakban bemutatunk Önnek olyan zsírokat és olajokat, amellyel biztosíthatja a szervezetének a megfelelő zsírsav ellátást és így hozzájárulhat az egészsége megóvásához.

Úgy tűnik, hogy a legnagyobb bűnös a többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étolaj (amivel sütünk) helytelen használata az, ami súlyos tényezője a betegségeknek.

1. Az étolajokban telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavak találhatók Használatkor ezek a zsírsavak elégnek és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása jelentkezik.

Szinte valamennyi természetes zsírsav, az úgynevezett cisz-konfigurációban fordul elő, azaz a szénatomokon lévő hidrogénatomok a molekulának ugyanazon az oldalán találhatók. Ez olyan alakzat, amely illik a szervezetünk sejtjeihez, s így lehetővé teszik, hogy a zsírok kifejtsék speciális biológiai tevékenységüket. Sajnos ezt a lényegi jelentőségű cisz-konfigurációt teszik tönkre a modern feldolgozó eljárások: a hevítés, a hidrogénezés, a fehérítés és a szagtalanítás. Ezáltal az egészséges cisz-konfiguráció átváltozik egészségkárosító transz-konfigurációra. Az átalakítással a hidrogénatomok a zsírsavmolekula szemben fekvő oldalán helyezkednek el, s ekkor a molekula kiegyenesedik. A transz-zsírok így a sejtmembránba kerülnek, áteresztővé teszik azt, miáltal a sejt anyagcseréje felbomlik, és lehetővé válik a mérgezőanyagok behatolása. A sejtmembránokba épült transz-zsírok rendellenes sejtműködést okoznak, amely a szív- és érrendszeri, a rákos megbetegedésekben és a cukorbetegség, stb. kialakulásában is szerepet játszanak A transz-zsírsavak, tehát sajnos növelik a koleszterinszintet, akkor is, ha azok nem tartalmaznak koleszterint. A máj koleszterin-termeléssel próbálja eltávolítani mérgezőanyagként azonosított transz-zsírsavakat Várhegyi László bioenergetikus, természetgyógyász

2. Ha étolajat, margarint, zsíros, előrecsomagolt vagy gyors fagyasztott ételt fogyaszt, nagy mennyiségű omega-6 zsírsavat eszik valójában. Mivel az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával

Eddig használt telített zsírok Sertés zsír liba zsír: Szintén szigorúan tiltott, mert növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, mert telített zsírsavakat tartalmaznak, nehéz az emésztésük és a használatuk eltömíti az artériákat,

Ha megismeri az egészséges zsírsavakat tartalmazó zsiradékokat és megfelelő használatát átülteti a gyakorlatba, akkor a betegségeket rizikója töredékére csökkenthető.

Ön javíthatja az egészségét, elkerülheti a szív és érrendszeri betegségeket, hízást és a pajzsmirigy problémákat, segítheti a kialakult cukorbetegség kezelését és számtalan más betegséget is, megelőzhet

Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás. De ez megváltozott!

  1. Használja az új kókuszzsírt sutéshez fűzéshez egészség megőrzéséhez Epidemiológiai kutatások kimutatták, hogy a kókuszt fogyasztó populációk világszerte ellenállóbbak a szívbetegségekkel szemben. Ez az immunitás nem genetikai eredetű, hanem az étrenden múlik. Shorland és kollegái kimutatták, hogy Polinézia nagy kókuszzsír fogyasztással bíró lakóinak sokkal alacsonyabb a koleszterin szintje és kisebb arányban fordul elő körükben az érelmeszesedés, mint a nyugati típusú táplálkozási szokásokat követő szigetlakók vagy európaiak között.
  2. Csökkentse az Omega 6-zsírsavakat tartalmazó étolajak használatát. Hidegen vagy csak pároláshoz használja (ne süssön olajjal)
  3. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó olajkeveréket, kiegészítőt. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb Az omega 3-6-nak egyszerre kell bejutni a szervezetbe a kiváló hatás miatt
  4. Cserélje le az egészségtelen cukrokat

Kezdje el másképpen használni az étolajat, illessze be az egészséges zsírsavakat tartalmazó olajokat az étrendjébe, ezzel gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét.

Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 500ml (450g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel!

2 790 Ft 2 390 Ft Tovább a webshopra
Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 2220ml (2000g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés.

7 990 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz VCO kókuszzsír kókuszolaj 500ml

Kókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással.

4 160 3 190 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz nagy VCO kókuszzsír kókuszolaj 2220ml

Kókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű.

13 900 Ft Tovább a webshopra
Zukker Xylitol (nyírfacukor - xilit) 1kg akciósan

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

1 990 Ft 1 490 Ft Tovább a webshopra
Kókuszolaj 1000ml (Bio Egészség Kft.)

A kókuszolajat, vagy más néven kókuszzsírt a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll

1 290 Ft 990 Ft Tovább a webshopra


A zsírsavak táplálkozásunk és egészségünk alapját képezi. Ha Ön változtat a főzési szokásain, és másképp kezdi el használni az étolajat, beilleszti az egészséges zsírsavakat, tartalmazó olajokat az étrendjébe, gyakorlatilag alapjaiban tudja javítani az egészségét A megfelelő zsírsavakat tartalmazó olaj-zsír használatával Ön gyorsan, és látványosan javíthatja az egészségét.

Szív és érrendszeri betegségek hatékony kezelése, megelőzése!

Ismerje meg, hogyan csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések rizikóját és kezelheti a már kialakult betegséget!