Kókuszolaj vásárlás Kókuszolaj Kókuszolaj Kókuszolaj

Máj, epe, gyomor és bélbetegségek hatékony kezelése!

Májbetegségek, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, gyulladásos bélbetegség, pancreas lipáz hiány illetve csökkent termelés vagy ahol zsíremésztési, zsírfelszívódási zavar áll fenn kerülni kell a zsiradékokat.


Máj, epe, gyomor és bélbetegségek hatékony kezelése!

Valamennyi olaj és zsír zsírmolekulákból, ismertebb nevén zsírsavakból épül fel. A zsírsavakat kétféleképpen szokták osztályozni.

1. Az első szempont, amit bizonyára ismersz, a telítettség. Vannak telített (sertés, kacsa), telítetlen, és többszörösen telítetlen (Napraforgó olaj kukorica olaj) zsírsavak.
2. Az osztályozás másik szempontja a molekula méretét veszi figyelembe, vagyis a zsírsavban lévő szénlánc hosszát. Léteznek rövid láncú zsírsavak, közepes láncúak, és hosszú láncúak.
Az étrendünkben szereplő legtöbb zsírsav, legyenek telítettek vagy telítetlenek, növényi vagy állati eredetűek, hosszú láncú zsírsavakból állnak. Ezért enzimek kellenek az emésztésükhöz, amit az epe és a hasnyálmirigy termel.

Emiatt a fent említett betegségben szenvedő emberek ezeket e zsírokat nem fogyathatják!

Miért fontos a zsírok-olajok fogyasztása? Zsírok olajok a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezik. Fontos az egészséges és dinamikus élet megőrzéséhez, mert az energiát és egyes vitaminok felszívódását a zsiradékokban található zsírsavak, teszik lehetővé. A zsírsavak szintézise közben különleges hormonszerű anyagok keletkeznek, amik alapjai az életnek és az egészség megőrzésének. A zsírsavak hiánya a testünket kimeríti rövid időn belül fáradttá, erőtlenné és a többi betegségre is hajlamossá teszi. Hosszútávon ez a megoldás nem javít, hanem ront a beteg életminőségén.

A zsírmentes étkezés nagyon egészségtelen. Felmerül a kérdés, hogy akkor mivel főzzön süssön ?

Az egészséges diéta megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás, csere. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás. De ez megváltozott, mert megismertük és már nálunk is elérhető a természet csodálatos ajándéka.

A kókuszzsír közepes hosszúságú zsírsavak tartalmaz aminek jellemzője, hogy jól és gyorsan felszívódnak emésztő enzimek nélkül is ezért pancras lipáz hiány illetve csökkent termelés esetén kiváló segítséget jelent a diétához. Mivel a megemésztésükhöz és a szervezet általi felvételükhöz nem szükséges epesav a felszívódási mechanizmus miatt lehetővé teszik, hogy olyan betegségek diétás kezelésében is alkalmazzuk, ahol zsíremésztési-, zsírfelszívódási zavar áll fenn és /vagy energizálásra van szükség. Májbetegségek, epebetegség, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, gyulladásos bélbetegségek dietoterápiájában nagy sikerrel lehet alkalmazni.

A másik fontos zsírsav az egészsége javításában az Omega 3-6 zsírsavak használata. Sajnos a betegség megjelenésekor ezt a fontos egészség megőrző és javító anyagot is kerüli a legtöbb beteg, pedig ezeknek e zsírsavaknak funkcionális szerepe van a szervezetben.

Az olaj/zsír a táplálkozásunk és egészségünk alapját képezi megfelelő zsiradék használatával Ön a betegségéből adódó zsírszegény diétát ízletessé teheti és egészségjavító zsírsavat vehet magához a betegsége kezeléséhez

1. Használja a kókuszzsírt sütéshez fűzéshez egészség megőrzéséhez: 16 gyomorbetegség, aminél létszükséglet a zsírszegény diéta A kókuszzsír dietoterápiás alkalmazásának lehetőségei

2. Használjon Omega 3-6 zsírsavakat tartalmazó olajkeveréket kiegészítőt. Az Omega 3 6 esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb A nélkülözhetetlen zsírsav az egészséghez -

A megfelelő zsírok olajok használatával Ön rövid idő alatt javíthatja az egészségét

Ízletes és eredményes diéta máj, epe, gyomor és bélbetegségek hatékony kezelése zsírok olajok használatával

Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 500ml (450g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel!

2 790 Ft 2 390 Ft Tovább a webshopra
Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 2220ml (2000g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés.

7 990 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz VCO kókuszzsír kókuszolaj 500ml

Kókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással.

4 160 3 190 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz nagy VCO kókuszzsír kókuszolaj 2220ml

Kókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű.

13 900 Ft Tovább a webshopra
Zukker Xylitol (nyírfacukor - xilit) 1kg akciósan

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

1 990 Ft 1 490 Ft Tovább a webshopra
Kókuszolaj 1000ml (Bio Egészség Kft.)

A kókuszolajat, vagy más néven kókuszzsírt a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll

1 290 Ft 990 Ft Tovább a webshopra