Kókuszolaj vásárlás Kókuszolaj Kókuszolaj Kókuszolaj

Ízletes egészség

Változtasson alapjaiban a táplálkozásán a zsírok, olajok helyes használatával az egészsége hosszú távú megőrzése érdekében. Az utóbbi időben számtalan táplálék-kiegészítő és az egészség megóvására, javítására szolgáló anyag és módszer került előtérbe pl: béltisztítás, lúgosítás, algák, antioxidánsok és még sorolhatnám a valóban kiváló, fontos és hatékony anyagokat.


Ízletes egészség

DE!

Az étkezésünk alapját képző (adó) zsiradékokkal kapcsolatos táplálkozási problémákat nem érintik.
Nem adnak korszerű megoldást az étel alapanyagok változására és a zsírok-olajok helyes használatára

A legtöbb ember abban a hitben nő fel, hogy a zsír/olaj fogyasztását a lehetőségek szerint kerülni kell. A zsír/olaj egészségtelen, az ember elhízik tőle, és megnöveli a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

A rövid idő alatt járványszerűen megjelenő népbetegségek miatt a zsírokat, olajokat az utóbbi időben a legnagyobb ellenségnek kiáltották ki, ami a most használt zsiradékok következtében jelentkező gyorsan terjedő népbetegségek miatt érthető.

Az ő táplálékuk 60%-ban tartalmaz zsírt és ezek a betegségek, mégsem sújtják a társadalmukat

Talán máshogy kellene a zsiradékokkal foglalkozni? Más anyagokat és másképp kellene használni a mostani zsírokat és olajokat helyett?

A kókuszdieta program a hagyományos zsírmentes vagy minimál zsír bevitelét szorgalmazó diéták helyett pont a zsírokat hívja segítségül az egészséges élethez. Pontosabban a zsírokban-olajokban található telített és a telítetlen (omega 3-6-9) zsírsavakat hívja segítségül.

Az egészséges élethez a zsírok, olajok létfontosságúak. Fontos szerepük van a sejtépítésben, vitaminok felszívódásában, energikus, aktív élethez. Nem lehet hosszútávon egészségkárosodás nélkül kiiktatni és helyettesíteni

A telített és a telítetlen (omega 3-6-9) zsírsavak helyes használatával Ön is biztosíthatja szervezetének az alapot a betegségek megelőzéséhez és az egészség hosszú távú fenntartásához

Olyan világban élünk ahol már szinte mindenkinek van autója de ha nincs akkor is tudja, hogy a kocsi üzemanyaggal megy és olaj is kell bele a kenéshez Ezért ennek a gondolatnak a segítségével szeretném jobban megértetni önnel az általam javasolt változtatás lényegét.

Önnek van egy különleges teljesítményekre képes szuper járgánya. Ez a járgány az Ön teste. Eddig Ön ezt a verseny járványt gyenge minőségű üzemanyaggal járatta (tudta nélkül), minimál kenőolajjal vagy olaj nélkül. A példámban az üzemanyag az étolaj, a kenőolaj meg a szorványosan a szervezetbe jutó Omega zsírsav. Az általunk javasolt változtatással az Ön szervezete a kókuszzsírral versenyautókhoz való üzemanyaghoz jut és az omega zsírsavak segítségével az Ön szuper járgánya állandó olajozásban részesül. Gondolja el, hogy milyen változás ez a jövőbeli üzemelésénél.

Gondolja el mennyivel egyszerűbben tudja megőrizni az egészségét ha a napi főzéssel már alapjaiban egészségvédő anyagokat használ az étkezéshez.

Az ízetlen szűrt kókuszzsírral kiválthatja az egészségre ártalmas étolajokat és ezzel az új zsiradékkal támogatja a szervezetét, mint egy szuper üzemanyaggal sport autóját. A kókuszzsírral készült ételek nagyon ízletesek és könnyen emészthetők.

De erről sok információt talál majd a leveleimben. Minden étel elkészíthető vele.

Saláták készítésénél ízesítő olajnak használhatja a kellemes, enyhén kesernyés, rozmaringos ízű perfect balance olajunkat( omega 3-6-9) ami 9 növényi mag olajából lett kikeverve, a legújabb ismereteknek megfelelő arányban.

Sok emberben felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül ezért vizsgáljuk meg a kérdést!

 1. Ha fontos Önnek az egészsége és eddig étolajat használt a sütéshez, főzéshez, Ön s tudja, hogy az olaj változása miatt a használt étolajat maximum a 2. használat után ki kellet öntenie. A sütés utáni zsiradékot veszélyes hulladékként kell kezelni és el kell szállítani (nem beönteni a csatornába). Ez további költségnövekedés egy sütésre kiszámítva. (közben egy olyan anyagot vitt be a szervezetébe ami kimondottan egészségtelen, szinte méreg)

 2. A kókuszzsírt teljesen el lehet használni. Stabil szerkezete miatt nem keletkezik benne méreganyag a sütésnél!

 3. A kókuszzsír használatával Ön nem csak egy sütő zsiradékot vásárol, hanem egy egészség javító és megőrző különleges anyagot, ami hosszútávon segít az egészségtelen növényi olajokkal való főzésből adódó betegségeket megelőzésében.

 4. A kókuszzsír nem csak egészségvédő sütő anyag hanem kiváló haj és bőr szépítő kozmetikum.

Nincs a világon egyetlen zsiradék, sem ami ilyen összetett pozitív hatással bír az emberi szervezetre.

Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 500ml (450g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel!

2 790 Ft 2 390 Ft Tovább a webshopra
Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 2220ml (2000g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés.

7 990 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz VCO kókuszzsír kókuszolaj 500ml

Kókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással.

4 160 3 190 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz nagy VCO kókuszzsír kókuszolaj 2220ml

Kókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű.

13 900 Ft Tovább a webshopra
Zukker Xylitol (nyírfacukor - xilit) 1kg akciósan

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

1 990 Ft 1 490 Ft Tovább a webshopra
Kókuszolaj 1000ml (Bio Egészség Kft.)

A kókuszolajat, vagy más néven kókuszzsírt a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll

1 290 Ft 990 Ft Tovább a webshopra


 1. Állandóan rosszul érzi magát, mindig fáj valamije, levert és kimerült, de e tüneteknek oka nem deríthető ki és többféle kezelés sem oldja meg a problémákat.
 2. Étrendjében nagy mennyiségben szerepelnek a különböző fajta gombák és a finomított cukor is.
 3. Állandóan kívánja az édességeket, a kenyeret és az alkoholt.
 4. Rájött arra, hogy amikor valami édeset fogyaszt, azután minden esetben erősödnek a tünetei vagy fogyasztásuk egy rövid ideig tartó felpörgést követő levertséget okoz.
 5. Fogamzásgátlót szedett
 6. Hosszú ideig széles sprektumú antibiotikumot szedett (pl. tetraciklin, ampicillin, amoxicillin, cephalosporin, sulfamid)
 7. Alacsony a vércukorszintje.
 8. Többször volt már terhes.
 9. Rosszul lesz némely szagoktól: pl. parfüm, dohányfüst, vegyszerek.
 10. Rosszul lesz a nagy páratartalmű időszakokban, a nyirkos napokon, a penészes vagy dohos helyeken.
 11. Körmein vagy lábujjain tartósan vagy visszatérően gombás fertőzések jelennek meg
 12. Nemi szerveit érintő problémákkal küzd: ide tartoznak az alhasi fájdalom, a hüvelyi infekciók, a PMS feszültség, a menstruációs zavarok, a prosztatagyulladás, a libidócsökkenés és az impotencia is.
 13. Az emésztő- és idegrendszert érintő tartós vagy visszatérő tünetekkel küzd.

candidától megszabadulni és helyreállítani a szervezet belső egyensúlyát még akkor sem egyszerű, ha már sikerült diagnosztizálni a betegséget. A gombát vissza kell szorítani ez pedig többirányú megközelítést igényel: az egészséges mikroorganizmusok újbóli elterjesztése és az étrend meghatározása a két fontos lépcső. El kell kerülni, hogy a cukorbevitel az élesztőgomba táptalaja legyen.

A háziorvosunk először egy olyan diétát fog előírni, melyet 3-6 hónapig is követni kell. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a károsodott immunrendszert helyreállítsuk és a gombát radikálisan visszafordítsuk. Az első két hétben teljesen mellőzni kell az élesztőt, a szénhidrátot, mivel a cukor a Candida fő tápláléka. Ezekben a hetekben a gyümölcsök fogyasztását is kerülni kell a bennük található rengeteg gyümölcscukor miatt. Egyedül a tejcukor engedélyezett, mert a laktózt nem képesek lebontani a gombák.

Sok ballasztanyagot kell ennünk ahhoz, hogy a bél nyálkahártyája kitisztuljon és így a gombák eltűnjenek. Tehát együnk sok korpás terméket, hajdinát, natúr rizst. De kerülnünk kell azokat az élelmiszereket, melyek elszigetelt keményítőt tartalmaznak: fehér rizs, tészták, fehér kenyér. Az élesztő alapú termékek is tiltottak: bor, sör, sajtok, húsok, felvágottak. Fontos azt is tudni, hogy kerülni kell a tartósított termékeket, mert ezeket sokszor mézzel vagy cukorral vagy más káros adalékanyaggal tartósítják. Sok vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk, hogy immunrendszerünket visszaállítsuk az egészséges állapotába, így az első néhány hét után szokjunk vissza a gyümölcsökre, hiszen ezekben található a legtöbb vitamin.

Elég nyilvánvaló, hogy ez a diéta igen szigorú és komoly önfegyelmet igényel. Viszont van néhány anyag, mellyel felgyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatot, így kevesebb ideig kell e szigorú előírásokat követni.

 1. Kókuszolaj az olaj, zsiradék, margarin és vaj helyett: vizsgálatok kimutatták, hogy a kókuszolajban található közepes szénláncú zsírsavak hatékonyan szállnak szembe a Candidával.
 2. Fokozzuk az omega-3 zsírsavak fogyasztását. Ezek az esszenciális zsírsavak nagyban erősítik az immunrendszert, így az képes lesz szembeszállni a gombával.
 3. Cukor helyett stevia. A stevia levél kivonatával nem hiányzik az életéből az édes íz és segíti a candída kipusztítását a szervezetből. A cukor hányában a candidának nem lesz tápanyaga, és hamarabb érhet el eredményeket az egészsége javításában.
 4. Cukor helyett nyírfacukor. A Candidának a nyírfacukor sem jelent táplálékot, mivel 5 szénatomos szerkezete következtében igen stabil, így a gombák nem tudják felbontani.
 5. Fontos az étrend kiegészítése erős probiotikus anyagokkal, az emésztőrendszer flórájának kiegyensúlyozása és az immunrendszer újjáépítése céljából. Ebben segíthet önnek a MegaFlax táplálék kiegészítő, ami Omega 3-6-ot és 3 fajta probiotikumot tartalmazz. Ezzel segítheti a gyomor flórájának a helyreállítását.

A Candida-diéta során hidegen sajtolt olajokkal kell dolgoznunk, mert ezek azok, melyeket a Candida nem képes felfalni. Azonban ennél is jobb megoldás, ha étolajunkat kókuszolajra cseréljük. A kókuszolaj és a többi étolaj között van egy igen fontos különbség: míg általában az étolajok hosszú szénláncú zsírsavakból épülnek fel, addig a kókuszolajban közepesen hosszú szénláncokat találunk. Ezek a közepes láncú trigliceridek kiválóan alkalmasak a Candida gomba elpusztítására. És mivel szobahőmérsékleten ez az olaj megdermed, ezért a vaj és a margarin helyett is kiválóan alkalmazható és ajánlott is alkalmazása. Ezenkívül nagyszerűen lehet vele gyógyítani a Candida gomba okozta fertőzéseket is, mivel magas a caprilsav- és laurinsavtartalma, melyek hatékonyan képesek szembeszálln a gombás fertőzésekkel.

Candida albicans, Candida gomba kezelése Candida diétával!

Ön is évek óta kísérletezik a Candida gomba leküzdésével? Pusztítsa ki a Candida gombát szervezetéből! A megoldás Ön előtt van, megmutatjuk, hogyan szabadulhat meg a Candidától ízletes ételekkel