Kókuszolaj vásárlás Kókuszolaj Kókuszolaj Kókuszolaj

Egészséges fogyókúra, diéta zsírokkal és olajokkal!

Könnyű és eredményes fogyás zsírok-olajok használatával Ha megismeri a zsírlerakódás valódi okát, akkor nincs többé szüksége önsanyargatásra. A fogyókúra, diéta lényege, hogy megvonjunk a szervezetünktől bizonyos táplálékokat és olajokat, ezzel csökkentve az energia-bevitelt. Ez komoly hozzáértést, állandó figyelmet, a szabályok pontos betartását igényli, ami egy idő után lehetetlen.


Egészséges fogyókúra, diéta zsírokkal és olajokkal!

A zsír-olaj rendkívül fontos az egészséges és dinamikus élet megőrzéséhez, mert az energiát és egyes vitaminok felszívódását az olajokban-zsírokban található zsírsavak, teszik lehetővé. Ha a több hónapos zsírszegény fogyókúra során mégis sikerül elérni a kívánt testsúlyt, akkor abbahagyva a diétát hamar visszaszedjük a nehezen leadott felesleget, mert a zsír és tápanyag hiánya miatt raktározásra ált be a szervezet.

Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 500ml (450g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel!

2 790 Ft 2 390 Ft Tovább a webshopra
Bio Szűrt kókuszzsír - kókuszolaj 2220ml (2000g)

Kiválóan használható stabil szerkezete miatt növényi olajok helyett sütéshez-főzéshez. Íztelen, illattalan, bármilyen étel elkészíthető vele. Sőt nagyon finom és egészséges lesz az étel! Nagyméretű, gazdaságos kiszerelés.

7 990 Ft Tovább a webshopra

Ez a jo-jo effektus. Szeretjük a finom ízeket, nem szívesen hagyjuk el kedvenc ételeinket és nem is szeretnénk folyamatos fogyókúrázással leélni az egész életünket!

Miért egészségtelenek az étolajok?

Növényi étolajok, napra forgó olaj, olíva olaj

1. Az étolajokban telítetlen zsírsavak találhatók Használatkor a telítetlen zsírsav elég és e közben keletkező káros méreganyagok és transzzsírsavak egészségrontó hatása jelentkezik, amit már sok cikkben leírták. A méreganyagok számtalan betegség előidézői PL szív és érrendszer, pajzsmirigy alul működés, elhízás, rák, stb.
2. Ha étolajat, margarint, zsíros, előrecsomagolt vagy gyors fagyasztott ételt fogyaszt, nagy mennyiségű omega-6 zsírsavat eszik valójában. Mivel az omega-6 zsírsavból termelődő prosztaglandin magas vérnyomáshoz vezethet, nem csoda hogy minden harmadik ember küzd ezzel a problémával

Bio szűz VCO kókuszzsír kókuszolaj 500ml

Kókusz ízü kokuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással.

4 160 3 190 Ft Tovább a webshopra
Bio szűz nagy VCO kókuszzsír kókuszolaj 2220ml

Kókusz ízű kókuszzsír/olaj, sütéshez-főzéshez haj és bőr szépítéshez. Növényi olajok helyett, egészségvédő hatással. Nagyobb kiszerelésű.

13 900 Ft Tovább a webshopra

elített zsírok, sertés zsír, liba zsír: telített zsírsavakat tartalmaznak nehéz az emésztésük, és a használatuk eltömíti az artériákat, emiatt kerülendők.

Felmerül a kérdés, mivel főzzünk, süssünk, és hogyan használjuk az étolajakat az egészséges megőrzését figyelembe véve?

Az egészséges étkezés megteremtéséhez szükségessé vált a változtatás. Sajnos mostanáig nem volt megfelelő lehetőség a zsírok és étolajok helyettesítésére, mert nem volt más megoldás. De ez megváltozott.

Cserélje le de legalább csökkentse a magas Omega 6 tartalmú étolajak használatát és ha főzéshez étolajat használ, csak pároljon vele (ne süssön).
Sütéshez, főzéshez használjon stabil szerkezetű kókuszzsírt
A növényi olajokból a hidegen préseltet használja salátához.
Használjon Omega 3-6 zsírsavakat, tartalmazó, táplálék-kiegészítő olajkeveréket. Az Omega 3 Az esszenciális zsírsavak legfontosabb szerepe, hogy belőlük hormonszerű anyagok szintetizálódnak, amelyek fontos szerepet játszanak egyes folyamatok szabályzásában, mint pl. a koleszterinszint, a vérnyomás, hormonok szintézise, védekezés, stb
Csökkentse az egészségtelen cukrok használatát, helyettesítse kalória mentes Stevia édesítővel. Ne feledje, a megfelelő zsírok használatával Ön rövid idő alatt látványosan lefogyhat! Azonban vigyázzon, nehogy megrágalmazzák azzal, hogy zsírleszíváson volt!

Zukker Xylitol (nyírfacukor - xilit) 1kg akciósan

A nyírfacukor, más néven XILIT egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni. A hagyományos cukorral szemben pedig számtalan előnye van.

1 990 Ft 1 490 Ft Tovább a webshopra
Kókuszolaj 1000ml (Bio Egészség Kft.)

A kókuszolajat, vagy más néven kókuszzsírt a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll

1 290 Ft 990 Ft Tovább a webshopra

Ismerje meg azokat a zsírokat és olajokat, amelyek használatával Ön javíthatja az egészségét és elkerülheti az elhízást, vagy amiknek köszönhetően Ön gyorsan lefogyhat!

A zsír, aminek a segítségével gyorsabban megszabadulhat a zsírpárnáitól! Segítség a fogyókúrában a kókuszzsír! Kattintson ide és tudjon meg többet a kókuszzsírról.

Nélkülözhetetlen Omega zsírsavak a fogyáshoz. Ismerje meg az Omega 3 zsírsavak karcsúsító hatását. Kattintson ide, hogy a fölösleges kilók a múlté lehessenek.

Segítség az édes élethez a gyilkos cukor helyett.

Stevia, a cukormentes édesség. Kattintson ide és ismerje meg a Stevia történeté